Польські фермери не випускають вантажівки з України на двох пунктах пропуску, - ДПСУ

Польські фермери не випускають вантажівки з України на двох пунктах пропуску, - ДПСУ

Польські фермери не випускають з України вантажівки на двох пунктах пропуску. Йдеться про КПП «Ягодин» та «Рава-Руська».

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника Державної прикордонної служби України Андрія Демченка в ефірі телемарафону.

Речник наголосив, що на кордоні з Польщею блокуються напрямки «Угринів», «Ягодин» та «Рава-Руська». На двох останніх польські фермери взагалі не пропускають вантажні авто, які їдуть з України у Польщу. За останній період там фіксуються нульові показники перетину кордону на виїзд з України. На цих напрямках сукупно перебувають в черзі близько 500 вантажівок.

Як зазначив Демченко, у розблокованих КПП на польському кордоні теж є черги, але рух вантажівок не блокується. Також спостерігаються черги у пунктах на кордоні з іншими країнами.

«Ми маємо черги по трьох напрямках - Словаччиною, Угорщиною та Румунією. Зокрема, по напрямку пункту пропуску «Ужгород», це кордон зі Словаччиною, станом на ранок - це десь 300 вантажівок очікують у черзі», - сказав він.

За його словами, близько 800 вантажівок стоять у черзі у пункті пропуску «Тиса» на кордоні на території Угорщини. Напроти пункту пропуску «Порубне» близько 400 вантажівок очікують в'їзду з території Румунії до України..

«Тут ми бачимо збільшення черг саме з початком блокування руху польськими фермерами на кордоні з Україною, оскільки досить складно перетнути кордон з Польщею», - сказав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Другий рік у місті на Волині діє петанк клуб для пенсіонерів
Наступна новина У Ковелі під час пожежі ледве не загинув власник квартири
Останні новини
Схожі новини