На Волині шукають охочих пожити із американським волонтером

На Волині шукають охочих пожити із американським волонтером
Фото ілюстративне (джерело: УНІАН)

У Рожищі шукають родину, яка прийме волонтера Корпусу Миру з США. 

Волонтер із Корпусу Миру допомагатиме учителям Рожищенського ліцею №4  розширювати асортимент навчальних засобів для роботи в класі, а учням – набути навичок володіння англійською мовою, – повідомляють на сайті рожищенської міської ради.

Волонтер працюватиме у Рожищі два роки. Перші три місяці своєї роботи волонтер згідно з правил та вимог Корпусу Миру має проживати в українській родині з метою кращого пізнання української культури, звичаїв та традицій.

Зазначають, що спільний побут та щоденне невимушене спілкування з членами родини допоможе волонтерові краще адаптуватись до місцевих умов і звичаїв та швидше опанувати українську мову.

«Вітається вибір родини, що мають добру репутацію у громаді, є щиро зацікавленими у міжкультурному спілкуванні та готовими надати необхідну підтримку американському волонтерові, що починає дворічну добровільну службу для розвитку української громади і готові прийняти волонтера незалежно від віку чи статі», – йдеться у повідомленні.

Загальні вимови до помешкання є зовсім прості. Для волонтера потрібна окрема кімната, котра має бути чистою. Приймаюча родина повинна також забезпечити волонтера харчуванням, де б вони разом могли під час вечері обговорювати різні теми. Всі витрати, пов’язані з проживанням, бере на себе Корпус Миру США в Україні.

Охочих  для отримання більш детальної інформації про особливості проживання волонтера та розмір оплати просять звертатися до адміністрації Рожищенського ліцею №4.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Вибачте, майже проповідь». Репортаж із виступу кандидата Шевченка в Луцьку. ФОТО
Наступна новина «Шукайте їх в Інстаграмі». Як взяти на роботу людину з покоління Z. Лекція у Луцьку
Останні новини
Схожі новини