На Волині спіймали молодиків, які незаконно намагались потрапити до Польщі

На Волині спіймали молодиків, які незаконно намагались потрапити до Польщі

Трьох молодиків віком від 22 до 25 років, які хотіли нелегально дістатися до Польщі вночі 12 квітня виявили волинські прикордонники. Інформацію про ймовірних порушників військовослужбовці відділу «Морозовичі» завчасно отримали від оперативників. Чоловіків прикордонний наряд затримав за кількасот метрів до кордону.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Як з'ясували правоохоронці один із затриманих упродовж останніх місяців уже вчетверте намагалися в незаконний спосіб покинути територію України, а його товариш – тричі. За цей час хлопці встигли «відмітитися» на кордоні з Молдовою та Угорщиною. Невдалою виявилася спроба втечі й через українсько-польську ділянку.

Ще одного правопорушника днями затримала група реагування відділу прикордонної служби «Амбуків». 34-річний житель Донецької області також не полишав наміру незаконно дістатися Польщі. Як стало відомо, наприкінці березня чоловіка не пропустили через кордон в одному із пунктів пропуску на Львівщині у звʼязку з відсутністю законних підстав на виїзд з України у період воєнного стану.

Відносно усіх затриманих прикордонники склали адміністративні документи за ст. 204-1 КУпАП. Трьом чоловікам доведеться сплатити по 8500 гривень штрафу. Таке рішення ухвалив суд. Розгляд ще однієї справи призначено на наступний тиждень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинській громаді попрощалися з двома полеглими Героями
Наступна новина Повідомили про смерть Героя з Волині, який вважався безвісти зниклим
Останні новини
Схожі новини