На Волині спіймали підприємця, який хотів втекти за кордон з підробленими документами

На Волині спіймали підприємця, який хотів втекти за кордон з підробленими документами

Приватний підприємець з міста Куп’янськ Харківської області намагався виїхати за кордон виготовивши документи про начебто його непридатність до військової служби.

Про це пише Буг, посилаючись на «Всеукраїнські вісті».

Встановлено, у жовтні 2022 року Владислав Погодін з метою незаконного виїзду з України завантажив з Інтернету бланки тимчасового посвідчення військовозобов`язаного та пенсійного посвідчення, після чого видрукував їх на кольоровому принтері внісши у вказані бланки свої анкетні дані, а також недостовірні відомості про непридатність до військової служби із виключенням з військового обліку, та наявність інвалідності 3 групи.

Надалі, будучи особою призовного віку, який не має права перетину державного кордону України у період дії правового режиму воєнного стану, використовуючи фальшиві документи він намагався виїхати за межі території України через пункт пропуску «Устилуг».

Таким чином Владислав Погодін вчинив кримінальні правопорушення передбаченні ч. 1 ст. 358 та ч. 4 ст. 358 КК.  Володимир-Волинський міський суд Волинської області визнав його винним та призначив покарання у вигляді штрафу 8,5 тис. гривень.

Як повідомляє видання, Владислав Погодін є приватним підприємцем та займається технічним обслуговуванням та ремонтом автомобілів. Як приватний підприємець він зареєструвався у 2018 році.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У громаді на Волині поховали загиблого в серпні Героя Максима Багнюка. ФОТО
Наступна новина Куди звертатися волинянам, якщо їхні рідні чи друзі зникли безвісти
Останні новини
Схожі новини