У Луцьку машина збила 26-річну дівчину. ФОТО

У Луцьку машина збила 26-річну дівчину. ФОТО

Аварія сталася 7 червня на проспекті Відродження. 

Як іеформує поліція Волині, легковик Volkswagen Golf збив пішохідку, 26-річну місцеву жительку. За кермом транспортного засобу перебував 24-річний лучанин.

Постраждала перетинала поїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували.

Цього ж дня, на автодорозі у селі Жабка Луцького району 39-річна волинянка, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Vito 112, зіткнулася із легковиком Volkswagen Golf, під керуванням 32-річного жителя району, який пригальмував перед пішохідним переходом.

Внаслідок зіткнення відбувся наїзд на 20-річну жительку Ківерець, яка рухалась по переходу, її з тілесними ушкодженням госпіталізували у відділення хірургії.

У селі Забороль зіткнулися Renault Kangoo та Mazda 6. У результаті ДТП постраждала пасажирка автомобіля Renault Kangoo, 81-річна жителька Торчина, пенсіонерку також шпиталізували.

За цими фактами тривають досудові розслідування, розпочаті за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Судять 26-річну волинянку, яка продала дитину за 30 тисяч доларів США. ФОТО
Наступна новина З Волині відправили техніку для ліквідації наслідків підтоплення Херсонщини
Останні новини
Схожі новини