На Волині сталося три пожежі. Є постраждалий

На Волині сталося три пожежі. Є постраждалий
Фото ілюстративне

12 жовтня на території Волинської області сталося три пожежі. Постраждав чоловік 1989 року народження. Він отримав сильні опіки.

Про це повідомляють на сайті Управління ДСНС у Волинській області.

12 жовтня о 08:13 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу цегляного житлового будинку в смт Маневичі. О 08:35 горіння ліквідували рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі У ДСНС України у Волинській області. Ймовіра причина: коротке замикання електромережі.

12 жовтня о 20:04 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев′яного піднавісу в селі Римачі Любомльського району. Горіння о 20:36 ліквідували рятувальники 24-го Державного пожежно-рятувального поста с. Старовойтова та 10-ї ДПРЧ міста Любомль У ДСНС України у Волинській області. Пошкоджено 4 тонни зерна. Ймовірна причина: коротке замикання електромережі.

Ще одна пожежа виникла в цегляному житловому будинку у с. Бужанка Іваничівського району. На місці пожежі отримав опіки І-ІІ ст. китиць обох рук та обох гомілок громадянин 1989 року народження. Потерпілий госпіталізований до Волинської обласної клінічної лікарні. Ймовірна причина – порушення правил при експлуатації пічного опалення.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за добу виявили 164 хворих на COVID-19. Одужало – 67 осіб
Наступна новина Луцькі школярі йдуть на канікули з 21 жовтня
Останні новини
Схожі новини