На Волині суд не працюватиме через брак суддів

На Волині суд не працюватиме через брак суддів

Любомльський райсуд на Волині на два тижні не працюватиме, оскільки не вистачатиме суддів.

Про це розповіли у прес-службі суду.

Як йдеться у повідомленні, у зв’язку з вибуттям голови суду Степана Чишія у відпустку та відрядження в Київ для проходження кваліфікаційного оцінювання Любомльський районний суд з 30 липня до 12 серпня не здійснюватиме розгляд справ та матеріалів.

За штатним розписом у суді п’ять посад суддів, дві з яких є вакантними. У двох суддів суду повноваження припинені у зв’язку з закінченням п’ятирічного строку. На сьогодні в суді здійснює правосуддя лише один суддя – Степан Чишій.

Канцелярія суду здійснюватиме прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів. Однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду буде не можливо у зв’язку з відсутністю суддів.

За цих обставин цивільні та адміністративні справи будуть зберігатися у канцелярії суду до виходу голови суду на роботу.

Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів та справи про адміністративні правопорушення згідно з чинним законодавством будуть направлятися до апеляційного суду Волинської області для вирішення питання їх розгляду в інших судах області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Рагулізм і бидлостайл там у повному розквіті», - лучанин про Світязь
Наступна новина Володимир, яким його пам'ятають: історія про серце міста. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини