На Волині судили ухилянта з Херсонщини, який з фальшивими документами хотів втекти за кордон

На Волині судили ухилянта з Херсонщини, який з фальшивими документами хотів втекти за кордон

На Волині судили уродженця Херсона, який із підробленими документами хотів виїхати з України до Польщі.

Як йдеться у вироку Любомльського районного суду, Іван Д., який працює графічним дизайнером у киїській студії «111 Romm», у квітні 2023 року через Вайбер замовив у невстановленої особи виготовлення підробленого тимчасового посвідчення військовозобов’язаного та довідки військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби. Для цього чоловік надіслав виконавцю свої персональні дані та фотографію, пишуть Волинські новини

За виготовлення підроблених документів Іван Д. заплатив 10 000 гривень.

Наприкінці червня у відділенні «Нової пошти» в Івано-Франківську обвинувачений отримав замовлені документи, в яких було вказано неправдиві відомості про непридатність його до військової служби.

4 жовтня, намагаючись перетнути кордон в пункті пропуску для міжнародного залізничного сполучення «Ягодин», чоловік надав прикордонникам підроблені документи. Проте останні зрозуміли, що це фальшивка.

У суд обвинувальний акт надійшов з угодою між обвинуваченим та прокурором. Суд затвердив угоду та призначив Івану Д. 68 тисяч гривень штрафу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Навіть в окупації служив українською: історія священника із Запоріжжя, який переїхав на Волинь
Наступна новина Луцька громада провела в останню дорогу Героя Ігоря Журавля. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні