На Волині судили водія, який у нетверезому стані спричинив смерть двох людей

На Волині судили водія, який у нетверезому стані спричинив смерть двох людей

Суд визнав винним 21-річного водія з Луцька, який у нетверезому стані вчинив аварію в селі Озерце. Тоді у результаті зіткнення двоє його пасажирів загинули

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду.

Відомо, що аварія сталася на автомобільній дорозі від села Озерце в напрямку села Дачне Луцького району опівночі 13 травня 2022 року. За кермом перебував 21-річний. У суді він сказав, що навичками водіння не володів і свідоцтва на право керування авто ніколи не отримував.

Слідчі розповіли, що ввечері 12 травня лучанин, перебуваючи у відпустці як військовий, запросив чотирьох друзів провести разом час. Придбавши алкоголь, компанія поїхала на озеро в село Озерце. Після цього обвинувачений двічі їздив автівкою в Луцьк.  Втретє 21-річний чоловік уже в стані алкогольного сп'яніння їхав до міста вже з друзями. Не впоравшись з керуванням, він виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у вантажівку. У результаті зіткнення двоє його пасажирів загинули, ще двоє отримали травми середнього ступеня тяжкості.

Відтак лучанина засудили до 12 років позбавлення волі з позбавленням права керування авто на 10 років. Свою вину він визнав повністю. Також суд стягнув з нього по 500 тисяч гривень моральної шкоди для батька й матері загиблої 22-річної дівчини. Крім цього, суд погодив ще два позови: 20-річної пасажирки про відшкодування пів мільйона гривень моральної шкоди та 23-річного пасажира про 200 тисяч гривень моральної шкоди.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Художниця з Волині представила виставку картин на релігійну тематику
Наступна новина ДТП у Луцьку: п’яний водій на «Ауді» протаранив «Лексус»
Останні новини
Схожі новини