На Волині судитимуть мотоцикліста-порушника

На Волині судитимуть мотоцикліста-порушника

У п'ятницю, 5 квітня, на Камінь-Каширщині патрульна поліція зупинили водія мотоцикла «Спарк», який рухався з порушенням ПДР.

Як виявилося згодом, 29- річний керманич мав ознаки алкогольного сп’яніння, - повідомили на фейсбук-сторінці райвідділу поліції.

«Щодо нього поліцейські розпочали складати адміністративні матеріали за ч.1 ст. 130 КУпАП України. В ході спілкування чоловік неодноразово пропонував правоохоронцям по 1000 гривень за нескладання матеріалів, при тому що був попереджений про кримінальну відповідальність», - йдеться у дописі.

За цим фактом слідчі поліції відкрили провадження за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Найменше покарання за нею — штраф у сумі від 17000 до 68000 гривень, а максимальне — до 4 років позбавлення волі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Воїнам 100 ТрО командир вручив відзнаки «За оборону рідного краю»
Наступна новина На війні загинув Герой з Волині Роман Макаревич
Останні новини
Схожі новини