На Волині – третя за тиждень спроба самогубства. У Любешівському районі школярка наковталася пігулок

На Волині – третя за тиждень спроба самогубства. У Любешівському районі школярка наковталася пігулок

У Любешівському районі на Волині неповнолітня дівчина наковталася пігулок. Її госпіталізували до лікарні.

Про це пише ІА Волинські Новини, посилаючись на центральну оперативно-диспетчерську службу КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Як зазначили у службі, подія сталася 3 березня в одній зі шкіл Любешівського району.

Дівчинка випила значну кількість пігулок і їй стало зле у класі. Школярку до Любешівської центральної районної лікарні відвіз директор школи на власному авто. Дівчині надали усю необхідну медичну допомогу.

Інформацію про спробу самогубства підтвердила керівниця сектору ювенальної превенції Інна Остапович.

«Під час перевірки ми виявили, що дитина не перебувала у сумнівних групах у соціальних мережах. У 13-річних дітей змінюється гормональний фон, а отже, і психіка. І тут мають працювати батьки. Вони повинні спостерігати за своєю дитиною і в разі виникнення непорозуміння звертатися по допомогу до психологів та психотерапевтів, у тому числі й при навчальних закладах», – зазначила посадовиця.

«Із власних джерел стало відомо, що причиною такого вчинку став булінг у школі зі сторони однокласників», – пише видання.

Як повідомлялося, 3 березня 13-річна лучанка намагалася вчинити самогубство, наковтавшись таблеток. Аналогічний випадок стався із 15-річною дівчиною у Луцьку і 1 березня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Волиньгазі» почали продавати газове обладнання
Наступна новина Волинь отримає 122 мільйони гривень на капітальний ремонт доріг
Останні новини
Схожі новини