На Волині у багатоповерхівці вибухнули туристичні газові балони. ФОТО

На Волині у багатоповерхівці вибухнули туристичні газові балони. ФОТО

У Нововолинську вдень 10 грудня в одній з багатоповерхівок пролунав вибух. Причиною стали туристичні газові балони. У помешканні на момент інциденту була мама з дітьми. 

Як розповіли в пресслужбі ДСНС Волині, повідомлення про вибух надійшло до них близько 16:16. На місце події оперативно прибули рятувальники, швидка та аварійна газова служби. З'ясувалося, що вибух стався у квартирі на 5-му поверсі.

За попередніми даними, вибухнув один туристичний газовий балон, а від нього здетонував інший.

У квартирі перебувала мама з двома дітьми. Жінка отримала незначні опіки. Медики надали їй допомогу на місці, від госпіталізації вона відмовилася.

Чоловіка, який підходив до дверей помешкання, вибуховою хвилею відкинуло на сходову клітку. Він отримав травму голови й звернувся до медтиків. Після наданої допомоги від госпіталізації відмовився.

Вибуховою хвилею пошкоджені вікна й двері у квартирі, а також двері в сусідньому помешканні. У результаті виникла пожежа, що охопила, домашні речі, стелю й стіни.

О 16:36 рятувальники локалізували горіння, о 16:56 - ліквідували. Для ліквідації наслідків надзвичайної події залучені 2 пожежні автоцистерни та автодрабина.

Ймовірно, причиною вибуху та пожежі стало порушення правил безпеки.

Нагадаємо, у Луцьку в будинку на проспекті Молоді вибухнула туристична газова плита.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині в трьох комунальних закладах будуть нові директори
Наступна новина Не розпитувати: психологиня з Луцька розповіла, що важливе в спілкуванні з військовими
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні