На Волині у березні відбудеться сім земельних аукціонів. На торги виставили 24 лоти

На Волині у березні відбудеться сім земельних аукціонів. На торги виставили 24 лоти
Фото ілюстративне

У березні 2020 року Головне управління Держгеокадастру у Волинській області запланувало провести сім аукціонів, на яких пропонуватимуть права оренди на земельні ділянки державної власності сільськогосподарського призначення.

Про це повідомили в управлінні Держгеокадастру у Волинській області.

На торги виставлено 24 лоти у Володимир-Волинському, Любомльському, Турійському, Локачинському, Любешівському та Ковельському районах. Їх загальна площа 371,9 га. Загальна стартова вартість – 222,01 тис.грн.

У Волинській області до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для продажу права оренди на торгах  внесено 592 наділи загальною площею 7941,1 га. Найбільше – у Любомльському (1267,2 га), Ковельському (1257,6 га) та Горохівському (968,1 га) районах.

Стартова ціна лоту на земельних аукціонах визначається відповідно до нормативної грошової оцінки ділянки. На Волині цей показник не менший 8% від НГО.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Найменше шансів захворіти на коронавірус мають люди у віці 10-39 років». Інфографіка від РНБО
Наступна новина Європейська Бізнес Асоціація підтримала рішення Кабміну про квоти на імміграцію «айтішників»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні