На Волині у лікарні помер голова обласної організації ветеранів України

На Волині у лікарні помер голова обласної організації ветеранів України

У неділю, 30 серпня, на 67 році у лікарні в Боголюбах помер генерал-майор у відставці, голова обласної організації ветеранів України, член Національних спілок журналістів і краєзнавців України Олександр Олександрович Булавін.

Олександр Булавін народився в селі Селець Володимир-Волинського району 25 жовтня 1953 року, пише ІА «Волинські новини».

Він автор багатьох книг про радянських розвідників. Зовсім недавно в луцькому видавництві «Вежа-Друк» вийшла його книга «Невидимый фронт Беларуси»

Найбільшою турботою Олександра Булавіна були ветерани війни і праці. Очолювана ним ветеранська організація Волині була однією з найактивніших в Україна. За його активної підтримки були видані плакати «Герої Радянського Союзу Волині» та «Герої соціалістичної праці Волині», календар до 75-річчя визволення нашого краю від німецько-фашистських загарбників.

За його підтримки проводилися перезахоронення воїнів на меморіальному кладовищі поблизу села Мощена Ковельського району. У липні цього року він разом з внуками і правнуками загиблого за звільнення Луцька воїна-вірменина відшукав місце захоронення солдата.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська лікарня приєдналася до пілотного проекту з трансплантації
Наступна новина Викладачам ВНУ присвоїли вчені звання
Останні новини
Схожі новини