На Волині в будинку знайшли мертвого чоловіка

На Волині в будинку знайшли мертвого чоловіка

Минулої доби 11 листопада рятувальники виїжджали для проведення аварійно-рятувальних робіт в смт Турійськ. Також ліквідували пожежу в житловому будинку. 

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Волині. 

У Турійську за допомогою шанцевого інструменту відчинили замкнені двері в приватному житловому будинку, господар якого уже декілька днів не виходив на зв'язок. У помешканні виявили тіло цього чоловіка.

Цього ж дня також вогнеборці 25 ДПРЧ разом з колегами 2 ДПРЧ виїжджали на гасіння пожежі в приватному житловому будинку у селі Боголюби Луцького району. О 13:57 вони ліквідували горіння, що виникло в кухні, охопило побутову техніку й поширилося на стіни. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок короткого замикання електромережі.

Уже цієї доби, 12 листопада, за сигналом тривоги виїжджали рятувальники 21 державного пожежно-рятувального поста смт Голоби, 4 ДПРЧ м. Ковеля та вогнеборці місцевої пожежної охорони села Радошин. У селі Дарівка Голобської територіальної громади вони ліквідували пожежу в дерев'яній господарській будівлі. Причину пожежі встановлюють.

.

Читайте також: Ковельчанина взяли під варту за сексуальне насильство над дитиною


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кожен день – нова історія: у князівській бригаді розповіли про воїна, який не рахує знищених ворогів
Наступна новина У центрі Луцька жінка застрягла на балконі: визволяли рятувальники
Останні новини
Схожі новини