На Волині в ДТП травмувалася 6-річна дитина

На Волині в ДТП травмувалася 6-річна дитина

На Волині внаслідок автопригоди травмувався 6-річний хлопець, а в Луцьку під колеса «Opel Vivaro» потрапила 17-річна дівчина.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Близько 18 години 31 травня в селі Острівок Володимир-Волинського району 6-річний хлопець, виїжджаючи із подвіря будинку на велосипеді, зіткнувся із причіпом авотмобіля «МАЗ», за кермом якого перебував 60-річний житель Володимира-Волинського.

Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження. Хлопця госпіталізували у відділення реанімації Волинської обласної дитячої лікарні.

Нагадаємо, цього ж дня, близько 22 години, на вулиці Глушець у Луцьку під колеса «Opel Vivaro», під керуванням 23-річного лучанина, потрапила 17-річна жителька обласного центру. Вона перебігала проїжджу частину у невстановленому місіці. Її госпіталізували у відділення реанімації міської лікарні.

За обома фактами ДТП слідчі розпочнуть кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку посеред дня пограбували жінку
Наступна новина Поблизу Луцька чоловік утік із заправки, не заплативши за пальне. ФОТО
Останні новини
Схожі новини