На Волині в останню дорогу провели полеглого 23-річного Тараса Семенюка. ФОТО

На Волині в останню дорогу провели полеглого 23-річного Тараса Семенюка. ФОТО

25 лютого у Рудці-Козинській односельці навколішки зустрічали свого Героя – України Тараса Семенюка. А сьогодні 26 лютого велелюдною процесією Захисника проводжали в останню дорогу. Про це повідомляє Рожищенська міська рада. 

23-річний солдат-контрактник загинув на Харківщині.  Віддати шану оборонцю прийшли рідні, військовослужбовці, друзі, односельці та жителі громади. Сліз не приховували ні чоловіки, ні жінки, коли траурний кортеж з тілом загиблого прибув до батьківської оселі. 

"Загинув наш випускник... Спокійний, врівноважений, старанний, усміхнений, готовий прийти на допомогу - таким назавжди залишиться у нашій пам'яті Тарас Семенюк… Нехай добрий, світлий спомин про Героя стане сильнішим за смерть і залишиться у серцях усіх, хто знав його, любив і шанував, - так написали про загиблого випускника на сторінці Тихотинської гімназії.

У місцевому храмі Святого Духа священники Православної Церкви України звершили за загиблим Героєм заупокійну службу. Після того під звуки військового оркестру та церковні піснеспіви численні рідні і знайомі, побратими полеглого бійця, сусіди та односельці провели його до місця спочинку.

В останню дорогу провадили загиблого захисника України Тараса Семенюка зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати.  Під залпи почесної варти та звуки Державного Гімну Тараса Семенюка поховали на сільському кладовищі.

У Тараса залишилась молода дружина і батьки. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Забрав дружину з пологового і вернувся в стрій: на Волині попрощалися з Героєм Романом Клецом
Наступна новина На Волині загинув боєць тероборони: справу розслідують правоохоронці та військові
Останні новини
Схожі новини