Забрав дружину з пологового і вернувся в стрій: на Волині попрощалися з Героєм Романом Клецом

Забрав дружину з пологового і вернувся в стрій: на Волині попрощалися з Героєм Романом Клецом

Сьогодні Рожищенська громада у подвійній жалобі, бо одночасно прощалася з двома загиблими Героями - Тарасом Семенюком та Романом Клецом, які втратили життя у війні за Україну.

Про це повідомляє Рожищенська міська рада. 

Обідньої пори в центрі Рожища навколішки зустрічали траурний кортеж з тілом бійця 79-ої гірсько-штурмової бригади Романа Васильовича Клеца.

25-річний Герой загинув при виконанні бойового завдання із захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Мар'їнка на Донеччині 18 лютого.

Віддати останню шану мужньому земляку прийшли рідні, друзі, представники влади, небайдужа громадськість. Біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України священники Православної Церкви України відслужили громадську панахиду. У селищі Дубище в храмі Рівноапостольного князя Володимира було звершено чин похорону.

У Героя залишилася мама, брат, молода дружина, маленькі донька і син.

Бог дарував Романові можливість побачити новонародженого синочка, потримати на руках, забрати дружину з пологового. Потому Роман Клец знову повернувся у стрій, пішов захищати свою родину та рідну землю, і запевняв, що все буде добре. Кохана вірила і збирала гроші, щоб придбати автомобіль для Романа та його побратимів. 

Її коханий загинув 18 лютого внаслідок військових дій поблизу населеного пункту Мар'їнка Донецької області.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Казати «Донбас» - не зовсім коректно.  Як у Луцьку презентували книгу про український схід
Наступна новина На Волині в останню дорогу провели полеглого 23-річного Тараса Семенюка. ФОТО
Останні новини
Схожі новини