На Волині в останню дорогу провели захисника Івана Байцима. ФОТО

На Волині в останню дорогу провели захисника Івана Байцима. ФОТО

У селі Чарторийськ Маневицької громади сьогодні, 14 березня, попрощалися з воїном Іваном Байцимом

Про це повідомили на сторінці Маневицької селищної ради у фейсбуці. 

Іван Володимирович народився та виріс у селі Чарторийськ. Після строкової служби деякий час працював у Луцьку, але згодом повернувся до рідного села. Сім’ї своєї не створив, дітей не мав, батьки та рідні брати уже відійшли у вічність. Проживав у батьківському домі та займався господарством, допомагав односельчанам, не цурався ніякої роботи, був добрим душею та відкритим до спілкування. У 2015 році пішов добровольцем захищати рідну землю від російського загарбника. Під час бойових дій отримав контузію, проходив лікування.

У травні 2022 року мужній боєць знову пішов на фронт відстоювати незалежність та суверенітет України, воюючи з безжальним окупантом. На жаль, 13 березня через хворобу перестало битися серце Героя.

Провести в останню дорогу 51- річного Івана Байцима прийшли родичі, односельчани, представники влади та військові побратими. Панахиду за упокій душі українського захисника відслужили у Свято-Успенському храмі, поховали з військовими почестями на місцевому кладовищі. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україну повернули тіло загиблого в Маріуполі лучанина
Наступна новина У Луцьку патрульні покарали водійку, яка скоїла ДТП. ФОТО
Останні новини
Схожі новини