У селі на Волині в останню дорогу провели захисника Олександра Юхимчука. ФОТО

У селі на Волині в останню дорогу провели захисника Олександра Юхимчука. ФОТО

Вчора, 16 березня, у селі Щурин на Рожищенщині провели в останню дорогу Героя-захисника Олександра Юхимчука.

Про це повідомляє «Наш Край Медіа»

Старший механік-водій механізованого відділення старший солдат Олександр Юхимчук, зарахований до складу військової частини 22.03.2022р., вірний військовій присязі, 09.03.2023р. отримав смертельне поранення в результаті артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту села Гряниківка Куп'янського району Харківської області.

Вчора на подвір’ї рідної домівки воїна зібралися сотні людей: рідні, близькі, друзі, знайомі, бойові побратими, представники влади, небайдужі жителі громади, які прийшли провести в останню путь загиблого Героя та вклонитися його мужності й відвазі.

У 2016 році сім'я Юхимчуків уже була оповита сумом та скорботою – тоді під час служби передчасно обірвалося життя Віталія Юхимчука.

Чин поховання відбувся в храмі Архістратига Михаїла ПЦУ священиками УПЦ МП з участю настоятеля храму, військового капелана о. Михайла та священика з Квітневого о. Василя.

«Молодий хлопець любив життя і багато хотів встигнути, проте занадто рано ворожа куля обірвала його молоде життя, не давши здійснитись мріям. Боляче усвідомлювати, що так рано обірвалось молоде життя. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду... Йому б ще жити і жити, створити сім'ю, писати вірші і пісні… Для батьків він назавжди залишиться просто дитиною, а для друзів, односельчан, громади – Героєм, який віддав своє життя за вільне життя в Україні», – йдеться у дописі. 

Поховали Олександра Юхимчука із військовими почестями поряд з братом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Падали бомби, які пробивали дім від даху донизу: спогади лікаря з Маріуполя, який переїхав на Волинь
Наступна новина На Волині планують створити Центр підготовки мобілізованих військовослужбовців
Останні новини
Схожі новини