На Волині в рамках проєкту «Армія відновлення» до робіт залучили понад 400 людей

На Волині в рамках проєкту «Армія відновлення» до робіт залучили понад 400 людей

У 35 територіальних громадах Волині в рамках проєкту "Армія відновлення" впродовж 2023 року працевлаштували 447 людей. Їх залучили до суспільно корисних робіт

Про це розповіла директорка обласного центру зайнятості Алла Куцин.

Відомо, що у рамках проєкту, в умовах повного робочого дня волиняни облаштовували оборонні рубежі, блокпости, спостережні пункти, укриття, заготовляли дрова, виконували сільськогосподарські роботи для родин загиблих бійців, допомагали людям з інвалідністю, людям похилого віку, ремонтували оселі для переселенців та очищення територій від стихійних сміттєзвалищ. Крім того, люди, які залучені до суспільно корисних робіт плетуть маскувальні сітки, шиють допоміжні засоби для потреб ЗСУ та виготовляють й пакують продукти для військових.

Заробітна плата людей, котрі долучаються до тимчасових робіт – до 10 тисяч гривень на місяць. Найбільше безробітних до робіт залучили в:

  • Ковельському районі (14 громад),
  • Луцькому районі (дев'ять громад),
  • Камінь-Каширському (шість громад)
  • Володимирському районі (шість громад).

Відзначають, що долучитися до суспільно-корисних робіт може людина, котра є на обліку в центрі зайнятості та має статус безробітного. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку рятувальникам довелося виламувати двері квартири, аби врятувати хворого чоловіка
Наступна новина Підтвердили загибель бійця з Волині Віктора Косаковського
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні