На Волині автомобіль злетів з дороги: загинув водій

На Волині автомобіль злетів з дороги: загинув водій

На Волині минулої доби сталося дві аварії. Слідство встановлює обставини ДТП, одна з яких була смертельна. 

Як повідомили в прессслужбі поліції Волині, 9 жовтня близько 23 години на автодорозі між с. Седлище та с. Буцин водій Peugeot 307 не врахував дорожньої обстановки та з’їхав у правий кювет, де зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок автопригоди водій легковика від отриманих травм помер на місці.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці транспортний засіб вилучили. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу. За цим фактом слідство внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.  

Також учора, близько 19 години водій авто Nissan, рухаючись дорогою «Луцьк-Рівне» не врахував дорожньої обстановки та наїхав на пішохода, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП пішохід отримав різного ступеня тілесні ушкодження та був госпіталізований для надання медичної допомоги. На місці події працювали правоохоронці. 

Читайте також: Волинського тренера судитимуть за зґвалтування неповнолітніх спортсменок. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинському підприємстві почали виготовляти буржуйки на передову. ФОТО
Наступна новина Від рук російських окупантів загинув 21-річний Герой з Волині
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні