На Волині валютник хотів «відмазатися» від поліцейського хабарем. ФОТО

На Волині валютник хотів «відмазатися» від поліцейського хабарем. ФОТО

10 тисяч гривень пропонував волинянин правоохоронцю, аби уникнути адміністративної відповідальності за незаконний обіг валютних цінностей.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Зокрема, під процесуальним керівництвом Володимир-Волинської місцевої прокуратури працівники Управління захисту економіки в області 22 лютого викрили чоловіка, який надавав неправомірну вигоду оперативному оперуповноваженому міжрайонного відділу Управління захисту економіки у Волинській області.

10 тисяч гривень чоловік пропонував та намагався надати правоохоронцю, аби уникнути адміністративної відповідальності за незаконний обіг валютних цінностей.

Тривають слідчі дії, вирішується питання про повідомлення громадянину про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі за вчинення чи не вчинення нею дій в інтересах надавача з використанням наданої їй влади чи службового становища.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин убив родича сковорідкою, а труп спалив разом з хатою, - ЗМІ
Наступна новина На Волині оголосили підозру організаторам реабілітаційного центру для алко- та наркозалежних
Останні новини
Схожі новини