На Волині оголосили підозру організаторам реабілітаційного центру для алко- та наркозалежних

На Волині оголосили підозру організаторам реабілітаційного центру для алко- та наркозалежних

Прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про функціонування незаконного реабілітаційного центру для алко- та наркозалежних громадян у селі Гаразджа Луцького району.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області. 

Наразі 5 членам організованої злочинної групи, причетним до діяльності центру, в тому числі організатору ОЗГ – 34-річному мешканцю Івано-Франківська, повідомлено про підозру унезаконному позбавленні волі, вчиненому з корисливих мотивів, щодо двадцяти осіб, здійснюваному протягом тривалого часу (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 146 КК України).

Нагадаємо, 3 листопада 2017 року в одному з житлових будинків у Гаразджі у ході санкціонованого обшуку волинські правоохоронці виявили мешканців Волинської, Івано-Франківської, Харківської, Львівської та інших областей, які незаконно утримувались під приводом надання реабілітації та лікування від наркотичної залежності,а також хронічного алкоголізму.

Громадяни були позбавлені засобів зв’язку, особистих документів та верхнього одягу й перебували під постійною охороною.

Перебування у так званому реабілітаційному центрі було платним.

Досудове розслідування триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині валютник хотів «відмазатися» від поліцейського хабарем. ФОТО
Наступна новина Понад сто АТОвців стоять в черзі на житло у Луцьку
Останні новини
Схожі новини