Залишилось троє дітей: на Волині важка хвороба забрала життя військового

Залишилось троє дітей: на Волині важка хвороба забрала життя військового

11 грудня на 44-му році життя від тяжкої хвороби помер учасник бойових дій, начальник відділення обліку мобілізаційної роботи – заступник начальника Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП – майор Сергій Рибін. 

Про це повідомили на сторінці Ковельського РТЦК у фейсбуці. 

Сергій Рибін –  уродженець с. Піща Ковельського району, люблячий батько, порядний сім'янин. Пішов з життя несподівано від тяжкої хвороби.  У військового залишилися батьки, дружина та троє дітей.

«Світлий, добрий спомин про Сергія Володимировича завжди житиме в серцях колег, друзів, усіх, хто його знав, любив та поважав. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце хорошої людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

«У нашій пам’яті Сергій Володимирович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи», – йдеться в дописі. 

В останню путь проведуть військового 13 грудня. Похоронна процесія о 12.30 год. вирушить від його дому (с.Піща) до Церкви Казанської ікони Пресвятої Богородиці.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рятувальники допомогли лучанці, яка потребувала медичної допомоги. ФОТО
Наступна новина У Луцькому районі під колеса авто потрапили троє пішоходів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини