На Волині від ускладнень коронавірусу померла колишня директорка школи

На Волині від ускладнень коронавірусу померла колишня директорка школи

Від ускладнень, спричинених коронавірусом, померла колишня директорка Угринівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Євгенія Дудко.

Про це стало відомо вранці 6 листопада, повідомляє сайт Городищенської громади.

«Останнім часом хворіла. З пневмонією потрапила у реанімацію. Наші джерела повідомляють, що у жінки виявили коронавірус», – ідеться у повідомленні.

Євгенія Дудко розпочала трудову діяльність із 1974 року старшою піонервожатою Ржищівської восьмирічної школи Горохівського району.

Із 1976 року працювала в Угринівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів організатором дитячого колективу, вчителем української мови та літератури, заступником директора з виховної роботи, заступником директора з навчально-виховної роботи і директором цієї школи.

Не так давно, у кінці серпня цього року, Євгенія Дудко вирішила покинути директорський пост і залишилася на посаді вчителя української мови та літератури.

«Перший канал соціальних новин» висловлює співчуття родині померлої.

Нагадаємо, за останню добу від ускладнень коронавірусу померло десятеро волинян.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які партії проходять у Луцьку районну раду
Наступна новина Помер Михайло Жванецький
Останні новини
Схожі новини