На Волині відбулось таборування для дітей, постраждалих від вторгнення рф. ФОТО

На Волині відбулось таборування для дітей, постраждалих від вторгнення рф. ФОТО

Нещодавно у Волинській області поблизу Луцька відбулось осіннє таборування для діток із різних міст та регіонів України, які зазнали втрат і травм від російського вторгнення та окупації.

Про це повідомили в ОВА.

За підтримки громадської організації «Gen.Ukrainian» та Волинської облдержадміністрації на Волині провели сьому зміну табірного збору. «Ми боремося за українських дітей психологічно, щоб побачити в їхніх очах надію», – йдеться у гаслі організаторів «Gen.Ukrainian».

Тож для юних таборувальників влаштували різноманітне та яскраве дозвілля. В рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» провели активну руханку, яка захопила навіть дорослих.

Вогнеборці обласного ДСНС продемонстрували великий різновид напрямків роботи. Показали дітям захисні костюми різного призначення, обладнання для виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів. Особливо сподобалась дітям демонстрація роботи з безпілотними літальними апаратами.

А також учасників табору чекало частування та майстер-клас від українського шеф-кухара Євгена Клопотенка.

Довідково: Gen.Ukrainian – громадська організація однодумців та меценатів, які об'єдналися, щоб допомогти дітям України. Ініціатива створена, щоб зробити максимум задля подолання психологічних травм у дітей, котрі зіштовхнулись із жахіттями війни.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Харківщині загинув Герой з Волині
Наступна новина На Волині в пожежі загинув чоловік
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні