На Волині відбувся благодійний пробіг памʼяті загиблого воїна Миколи Оксентюка

На Волині відбувся благодійний пробіг памʼяті загиблого воїна Миколи Оксентюка

У суботу, 20 липня, у селі Світязь Ковельського району відбувся благодійний пробіг памʼяті загиблого воїна Миколи Оксентюка.

Про це повідомив голова Федерації триатлону міста Ковеля Денис Дубінко, передає Ковель Медіа

За його словами, захід ініційований синами героя Вʼячеславом та Богданом Оксентюками, проведений міською Федерацією триатлону. Богдан Оксентюк на сьогодні – військовослужбовець, Вʼячеслав – ветеран війни.

Благодійний забіг відбувся на території Шацької громади. Траса проходила від наметового містечка у селі Світязь до села Пульмо. До вибору учасників були запропоновані чотири дистанції: 1 км, 5 км, 10 км та півмарафон. На старт вийшли понад 60 учасників – діти та дорослі, військовослужбовці та ветерани бойових дій.

Захід спрямований на вшанування почесного громадянина міста Ковеля Миколи Никифоровича Оксентюка, батьківщиною якого був Шацький край. Під час пробігу тривав збір на систему РЕБ для 100 бригади підрозділу РУБпАК.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повістки по-новому: кого першим викликатимуть до ТЦК
Наступна новина «Характерники». Як готується до бойових завдань бататльйон з колишніх увʼязнених. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні