На Волині відбувся фестиваль «Весільні обряди». ФОТО

На Волині відбувся фестиваль «Весільні обряди». ФОТО

Літо-2018 Голобська ОТГ, що на Волині, розпочала з колоритного фестивалю «Весільні обряди».

Світлинами та враженнями з фестивалю поділився екс-мер Ковеля Сергій Кошарук.

«Так потрібні нині позитивні емоції! Дякую Сергій Гарбарук, Віктор Козак, Андрій Броїло та усім організаторам і учасникам дійства - Голобського фестивалю весільних обрядів! – написав Сергій Кошарук.

«Атмосфера свята переносить нас на сто років назад. Українці мають багату культуру, яку потрібно берегти і примножувати, зокрема завдяки таким подіям. Серед весільчан делегації з інших районів, лідери громад, голови РДА та навіть Олександр Савченко - голова Волинської ОДА, який підтримує хороші місцеві ініціативи, зокрема Голобської ОТГ», - йдеться у дописі Сергія Кошарука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Корупційні схеми при мені дуже важко «літають», - голова ОДА Олександр Савченко. ІНТЕРВ'Ю

За інформацією організаторів на фестивалі присутні представники 12 громад Волині з представленням обрядів сторічної давності щодо приготування та святкування весілля.

 

Так потрібні нині позитивні емоції! Дякую Сергій Гарбарук, Віктор Козак, Андрій Броїло та усім організаторам і учасникам...

Posted by Сергій Кошарук on Saturday, 2 June 2018

Також організовані веселощі та зона для дітей з майстерками, змаганнями та розвагами, фудзона з гостиною від місцевих господинь з дотриманням звичаєвих весільних страв, ярмарок товарів та виробів, фотозони.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі волонтери закривають проект «Соціальний контейнер» через тиск чиновниці
Наступна новина ДТП біля Луцька: постраждало двоє людей. ФОТО
Останні новини
Схожі новини