На Волині відновили рух на мосту, ремонт якого зупинили через війну

На Волині відновили рух на мосту, ремонт якого зупинили через війну
Фото Служби автомобільних доріг Волині

На Волині відновили міст перед Ківерцями, ремонт якого змушені були зупинити у лютому через вторгнення росіян.

Про те, що міст знову – проїзний, повідомили у Службі автомобільних доріг Волині. Йдеться про міст на автомобільній дорозі Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі –Любешів – Дольськ, ліва частина якого тривалий час була закрита.

«На початку лютого поточного року ми розпочали ремонт цієї штучної споруди та 5-кілометрової ділянки Дачне – Ківерці автошляху Р-14, на якій він розташований. Ліву частину мосту розібрали, а на ремонтованому відтинку дороги зняли старий шар дорожнього покриття. Із початком повномасштабної збройної агресії росії всі ремонтні роботи довелось призупинити. З того часу весь транспорт через цей міст рухався в обох напрямках лише правим проїздом, що значно сповільнювало проїзд, створювало загрозу безпеці руху та незручності для водіїв. Та це вже позаду – цю частину мосту відремонтували і відновили повноцінний рух. Якість робіт перевірено представником замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області», – інформують дорожники.

Роботи на мосту виконували підрядні підприємства ТзОВ «РБП Транс-мост» та ТзОВ «Луцькавтодор-Сервсіс».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Росіяни намагаються нас зламати фейками: як з цим боротися?
Наступна новина Збирають ріпак, ячмінь та пшеницю. На Волині розпочались жнива
Останні новини
Схожі новини