Знову засніжило. Яка ситуація на дорогах Волині

Знову засніжило. Яка ситуація на дорогах Волині
Фото ілюстративне

31 січня, вночі на території Волинської області знову сніжило. Відтак, для розчищення від снігу волинських доріг працювало 55 одиниць дорожньої спецтехніки.

Проїзд забезпечили, перебоїв в русі транспорту не виникало. На дорогах і досі розчищають «снігову кашу» та  обробляють протиожеледними матеріалами, – йдеться на сторінці Служби автомобільних доріг Волинської області. 

Закликають всіх учасників дорожнього руху під час складних погодних умов бути максимально уважними і обережними, дотримуватись швидкісного режиму, не здійснювати ризикованих маневрів, а також дотримуватись безпечної дистанції поблизу снігоприбиральної техніки.

Читайте також: Де і скільки перевищень швидкості виявили автоматичні пристрої на Волині

Водночас нагадують, що за вітряної погоди варто триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач та уникати перебування поблизу великих дерев, не паркувати поруч з ними автотранспорт.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення (з індексами М, Н, Р і Т) телефонуйте на цілодобову гарячу лінію Служби автомобільних доріг у Волинській області (0332) 78 54 88.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Збирають кошти на найдорожчий укол у світі для хлопчика, якому лише 7 місяців
Наступна новина «Пішли в мінуси». Як волинські хлібзаводи відреагували на дорогий газ
Останні новини
Схожі новини