На Волині військовий пограбував свого колегу

На Волині військовий пограбував свого колегу

Військовий з 14-ОМБр на ім’я Микола поплатився за те, що раніше проігнорував заклик нікому не повідомляти пін-код своєї банківської картки.

Про це повідомляє Волоdимир.Media.

Як інформує Володимир-Волинський відділ поліції, 2 січня до них звернувся військовослужбовець та повідомив про те, що 28 грудня у нього із спального корпусу військової частини викрадено банківську картку. Під час оперативно-пошукових заходів встановлено, що картку  поцупив його  товариш по службі – 26-річний Сергій, житель Ковельщини. Картку повернули потерпілому, проте 2000 гривень злодію таки вдалося з картки зняти. Звідки товариш дізнався пін-код, залишається лише здогадуватись.

Цього ж дня надійшла заява від власника магазину «АВС», що на вулиці Луцькій, про те, що з каси зникло 700 гривень. Під час встановлення обставин крадіжки правоохоронцями з’ясовано, що  невідомою особою шляхом вільного доступу поцуплено гроші  із картонної коробки, що знаходилася в шухляді. У магазині відсутнє відеоспостереження, тому єдиними доказами, які ймовірно залишив  після себе  злодій – відбитки пальців рук.

Почастішали крадіжки у спортивних клубах. Цього разу мобільний телефон, вартістю 3500 гривень, поцуплено у 19-річного жителя Володимира-Волинського, котрий залишив його без нагляду у роздягальні «Спортленду».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Без інвестицій, з інфляцією та боргами Януковича: економічний прогноз на 2018 рік
Наступна новина У Німеччині можуть ввести санкції проти Facebook
Останні новини
Схожі новини