На Волині викрили 12 підпільних заправок

На Волині викрили 12 підпільних заправок

На Волині  підрозділами податкової міліціїз початку року  виявлено та припинено діяльність 12 підпільних автозаправок, а з незаконного обігу вилучено понад 73200 літрів різних видів пального та мастила.

 Про це розповіла  начальниця ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки та надзвичайних ситуацій Волинської ОДА, – інформує прес-служба волинських фіскалів.

Вартість вилученого пального, що реалізовувалися з порушенням вимог чинного законодавства, - понад 2,2 мільйона гривень.

«Матеріали адмінпроваджень щодо викритих фактів вже знаходяться на розгляді в судах, а законність діяльності інших підпільних АЗС досліджується в ході досудових розслідувань, що перебувають у провадженні слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС в області», - наголосила Світлана Савчук.

«Ми пропонуємо розробити чіткий алгоритм узгоджених спільних дій правоохоронних та контролюючих органів для  припинення діяльності та демонтаж підпільних АГЗС, розташованих на землях комунальної власності», – зазначила жінка.

Щодо нелегальних АЗС, розташованих на приватній території, то керівник волинських фіскалів запропонувала скоординувати роботу юридичних підрозділів правоохоронних та контролюючих органів з тим, щоб припинити їхню діяльність та демонтувати заправки.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прооперували полоненого росіянами українського моряка
Наступна новина Вулицями Луцька їздив п'яний водій. ФОТО
Останні новини
Схожі новини