На Волині вилучили нелегального підакцизу майже на 13,2 тисячі гривень

На Волині вилучили нелегального підакцизу майже на 13,2 тисячі гривень

В ході фактичних перевірок суб’єктів господарювання, котрі здійснюють діяльність на території Любешівського та Маневицького районів Волинської області, працівники управління контролю за обігом та оподаткування підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області під час фактичних перевірок встановили факти роздрібної торгівлі підакцизними товарами без наявності ліцензії.

Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області

 Відтак, .на території Маневицького району  працівники Маневицького ВП ГУНП у Волинській області на підставі матеріалів перевірок фіскалів  вилучили з незаконного обігу в закладах торгівлі алкогольні напої вартістю понад 5.4 тисячі гривень. 

Тим часом, на території Любешівського району, окрім безліцензійної торгівлі, встановлено факти  зберігання алкогольних напоїв і тютюнових виробів, маркованих марками акцизного податку з ознаками підробки та зберігання тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка.

Відтак, у ході перевірок працівники Любешівського ВП ГУНП у Волинській області вилучили з обігу алкогольних напоїв на суму понад 5,3 тисячі гривень, а також  тютюнові вироби на суму понад 2,5 тисячі гривень.    

Таким чином, працівники ГУ ДФС у Волинській області запобігли незаконному обігу та реалізації підакцизної продукції на загальну суму 13,2 тисячі гривень.

Такий  результат став можливим завдяки співпраці з органами місцевої влади, оскільки вказані фактичні перевірки бізнесу проводилися на підставі листів, в яких керівники виконавчої влади районів інформували про порушення на ринку реалізації підакцизної продукції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як відкривали нове приміщення Луцького міськрайонного суду. ВІДЕО
Наступна новина Ілон Маск випадково розкрив свій номер телефону
Останні новини
Схожі новини