На Волині вирувала негода. 18 населених пунктів — без світла

На Волині вирувала негода. 18 населених пунктів — без світла

18 липня на території Волині пройшли грози та шквальний вітер. Негода повалила дерева та знеструмила населенні пункти області, наслідки ліквідовують.

Про це розповіла Суспільному начальниця відділу державної служби надзвичайних ситуацій Волині Ірина Варварук.

У "Волиньобленерго" повідомляють, що станом на ранок 19 липня на Волині без електропостачання залишилося 18 населених пунктів повністю, 14 частково. Відімкнені від живлення 154 трансформаторні підстанції, 7 ліній 10 кВ повністю, 8 частково. Найбільше вимкнень у Луцькому районі. 

Рятувальники розрізали повалені вітром дерева та прибирали їх з дороги у селищі Торчин та в селі Боратин Луцького району.

 

У селі Блаженник Ковельського району дерево, впало на дах житлового будинку, а в селі Клепачів Луцького району дерево впало на електроопору.

50 кубометрів води рятувальники відкачали з підвалу двоповерхового багатоквартирного житлового будинку в селі Веселе Торчинської селищної громади та допомогли відновити покриття даху житлового будинку в селищі Торчин, на вулиці Незалежності.

Між селами Піща та Пулемець Шацької громади вітер повалив дерево на дорогу, така ж ситуація була й на вулиці Привокзальній у Турійську. Дерева, які спричиняли незручності прибрали.

 

Від розряду блискавки та грози в області загорілось дві господарські споруди. Одна — на території Шацької селищної громади, інша у Любешівській громаді. У пожежах ніхто з людей не травмувався.

Читайте також: У селі під Луцьком вирощують яскраву квітку півдня


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для хлопчика, який постраждав у ДТП у Луцькому районі, терміново потрібні донори крові
Наступна новина Штам ковіду «Дельта» витіснить інші варіанти вірусу в Україні, – МОЗ
Останні новини
Схожі новини