На Волині візьмуть на контроль вступ військовозобовʼязаних до вишів

На Волині візьмуть на контроль вступ військовозобовʼязаних до вишів

Вступ військовозобов’язаних у вищі навчальні заклади, аби отримати відстрочку від мобілізації обговорили на Раді оборони Волинської області.

Про це повідомили в ОВА.

Мобілізація залишається одним із найскладніших та водночас найважливіших завдань, над якими працюють в нашій країні. Захисники й захисниці на фронті потребують підсилення та перепочинку, тож необхідно виконувати завдання, поставлені Генеральним штабом.

Відтак, одним із питань, яке вивчали та аналізували під час чергового засідання Ради оборони області, було вступ військовозобов’язаних у вищі навчальні заклади, аби отримати відстрочку від мобілізації.

До обговорення залучили ректорів вищих навчальних закладів Волині, які доповіли про умови вступу та окреслили статистику щодо кількості студентів, які наразі навчаються в університетах. Окрім цього, запевнили, що є чітка домовленість з обласним ТЦК та СП, що надаватимуть списки відрахованих осіб, які не виконали умови для зарахування. 

«Разом із цим, за результатами засідання Ради оборони області доручив керівникам відповідних силових структур тримати це на контролі та унеможливити ухиляння від мобілізації за допомогою навчання у вишах», – повідомив начальник ОВА Юрій Погуляйко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Князівські воїни влаштували феєричну ніч русні. ФОТО
Наступна новина Е-посвідчення ветерана замість паперового: Кабмін підтримав зміни
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні