На Волині визначать дороги, які ремонтуватимуть у наступні роки

На Волині визначать дороги, які ремонтуватимуть у наступні роки

На Волині планують створити трьохрічну программу щодо ремонт державних доріг місцевого значення. Про це йшлося сьогодні, 9 січня, під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації, – пише Волинська правда

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик наголосив на тому, що з 1 січня 2018 року місцева влада «взяла на себе» 4,4 тисячі кілометрів доріг місцевого значення. Тож, на переконання очільника області, варто чітко працювати у напрямку визначення пріоритетів та безпосереднього ремонту доріг.

Тому Гунчик дав доручення протягом першого кварталу 2018 року підготувати трьохрічну програму ремонту державних доріг місцевого значення.

Нагадаємо, Верховна Рада 17 листопада 2016 року ухвалила закон про створення Державного дорожнього фонду України. Утім, лише з 1 січня поточного року він запрацював у повну силу, тому місцева влада перейняла відповідальність за державні дороги на її території.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали новий час завершення будівництва 44-квартирного будинку для військових у Володимирі
Наступна новина У Києві сталася бійка у кав'ярні. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини