Назвали новий час завершення будівництва 44-квартирного будинку для військових у Володимирі

Назвали новий час завершення будівництва 44-квартирного будинку для військових у Володимирі

На першій оперативній нараді керівників структурних управлінь Володимир-Волинської міської ради, 9-го січня, мер озвучив нову можливу дату коли будівництво 44-квартирного будинку для військовослужбовців завершиться, – пише БУГ

Так, Петро Саганюк розповів, що мав зустріч із керівниками підрядної організації, які повідомили, що в березні можуть вже завершити повністю роботи.

«Будемо реалістами. Навряд чи в березні все буде готово. Також говорили, що ніби два під’їзди вже повністю готові. Будемо розраховувати так, щоб в травні вже завершити повністю всі роботи», – зазначив мер Володимира-Волинського.

Також чиновник додав, що від міської влади необхідно буде допомогти із благоустроєм території навколо будинку. Наголосив мер, що згідно ПКД передбачено щебеневий благоустрій, але, на думку мера, це не підходить, а тому потрібно облаштувати бруківкою.

Нагадаємо, 44-х квартирний будинок обіцяють здати протягом двох останніх років та постійно переносять дату завершення робіт.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Дніпрі пасажир таксі завдав кілька ударів ножем водію. ВІДЕО
Наступна новина На Волині визначать дороги, які ремонтуватимуть у наступні роки
Останні новини
Схожі новини