На Волині визначили 45 місць масового відпочинку на воді

На Волині визначили 45 місць масового відпочинку на воді

Цьогоріч на Волині визначено 45 місць масового відпочинку на ставках і озерах. Проте у Володимир-Волинському та Локачинському районах та місті Володимир-Волинський такі місця з року в рік взагалі не визначаються. Про це стало відомо під час виїзного засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось під керівництвом голови ОДА Олександра Савченка.

«Управління ДСНС в області бере участь у підготовчих роботах впорядкування і створення безпечних умов на водоймах. Водолазно-рятувальним підрозділом уже укладені угоди про проведення очищення дна акваторій. Проведені відповідні роботи вже на 21 місці відпочинку, – повідомив керівник обласної ДСНС Володимир Грушовінчук.

Також в області працює 2 рятувальних поста (в Шацьку і Луцьку). Позаяк обласне управління «надзвичайників» не в змозі повністю забезпечити створення цих постів на усіх визначених місцях відпочинку, то відповідне прозвучало прохання до керівників місцевої влади у районах області, на яку також покладено завдання у сфері цивільного захисту населення.

«Муніципальні служби у районах і містах, всі чудово знають, де купаються люди. Можна організувати патрулювання. Це прості речі. Населення ж розуміє, що там можуть бути їхні діти і близькі. Звертаюся до усіх керівників, у районах вам набагато простіше зібратися з головами сільських рад чи з головами ОТГ, і прошу організувати цю роботу», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Савченко.

Фото: прес-служба Волинської ОДА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Подружній челендж і тягання авто: як у Луцьку проходить Фестиваль сім’ї. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Лучани оригінально привітали депутата з днем народження. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини