На Волині водійка протаранила припарковане авто і втекла

На Волині водійка протаранила припарковане авто і втекла

У Ковелі водійка в’їхала у припаркований автомобіль і покинула місце дорожньо-транспортної пригоди. 

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині. 

Так, днями у місті Ковель громадянка повідомила патрульним, що припаркувала свій автомобіль марки Mercedes та пішла до магазину. Коли жінка повернулась, то помітила на своїй автівці пошкодження лакофарбового покриття. Ймовірно, це зробив інший транспортний засіб та покинув місце події.

Поліцейські, які прибули за вказаною адресою, встановили свідків, опитали їх та з’ясували марку й номер авто, яке пошкодило транспортний засіб заявниці. А згодом інспектори виявили і водійку, яка, рухаючись заднім ходом автомобілем марки Audi, здійснила наїзд.

На правопорушницю патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило механічні пошкодження транспортних засобів) та ст. 122-4 (Залишення місця автопригоди) КУпАП.

Таке правопорушення згідно зі ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП передбачає штраф в розмірі 3 400 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років або адміністративний арешт.

Протягом минулого року інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП встановили понад 90%, які скоїли автопригоду та покинули місце події.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У пам'ять про Героя: на Волині відкрили меморіальну дошку загиблому воїну. ФОТО
Наступна новина Зоопарк у Луцьку змінив графік роботи
Останні новини
Схожі новини