На Волині волонтери із Латвійської Республіки отримали відзнаки Президента України

На Волині волонтери із Латвійської Республіки отримали відзнаки Президента України

Волонтерам з Латвійської Республіки сьогодні, 3 травня 2023 року, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко вручив відзнаки Президента України «За оборону України» та дипломи до них за волонтерську діяльність, активне сприяння виконання завдань, пов’язаних із забезпеченням здійснення заходів із забезпечення оборони України, захисту інтересів у зв’язку з широкомасштабною збройною агресією російської федерації.
Зокрема, нагороди отримали .Айгарс Лосс, Артурс Крістлибс та Маріс Лиоп.

Про це повідомляє Волинська ОВА.

Іноземні волонтери у співпраці із Держлісагенством та Поліським лісовим офісом надавали допомогу державі від початку повномасштабного вторгнення. Так, завдяки цій роботі допомогу отримали медзаклади не лише Волині, а й інших областей. Для прикладу, перинатальний центр області отримав інкубатори, ультразвуковий апарат, мікроскопи, медичні розхідники, засоби гігієни та інше, що рятуватиме життя новонародженим. І це лише одна із партій, яку закордонні партнери надали.

«Від щирого серця дякуємо вам за підтримку та допомогу. У найскрутніші часи ми завжди бачимо хто з нами поруч і хто наш справжній друг. Впевнений, що з такою підтримкою Україна вже незабаром здобуде перемогу і ми зустрічатимемося з вами як з гарними друзями у мирі», - сказав Сергій Мовенко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перейшла за посиланням: шахраї зняли з картки волинянки 32 тисячі гривень
Наступна новина На війні загинув ще один Герой з Волині
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні