На Волині встановили випадки незаконного зберігання та реалізації підакцизних товарів

На Волині встановили випадки незаконного зберігання та реалізації підакцизних товарів

Днями в рамках операцій «Акциз – 2018» та «Рубіж – 2018» працівниками податкової поліції Волині спільно з прикордонниками, під процесуальним керівництвом прокуратури області,  проведено ряд заходів на території м. Ковель та Ратнівського району з метою вивільнення ринку від фальсифікату.

Відтак, правоохоронцями у м. Ковель, поблизу Брестського ринку виявлено транспортний засіб, з якого місцевий «бізнесмен» намагався незаконно реалізувати значну партію тютюнових виробів марки «Marvel», виробництва Республіки Білорусь. Весь товар, а саме цигарки без марок акцизного податку встановленого зразка, оперативними співробітниками вилучено.

Одночасно податковою поліцією Волині у житлових та складських приміщеннях жителів сіл Ратнівського району проведено санкціоновані обшуки, за результатами яких встановлено місця накопичення незаконного підакцизу.

Внаслідок проведених заходів з незаконного обігу вилучено тютюнові вироби та елітний алкоголь, зокрема вартісне віскі та шампанське. Згідно з попередньою оцінкою правоохоронців, вартість вилученого майна становить майже 300 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання про статус вилучених товарно-матеріальних цінностей , а також проводиться весь комплекс заходів з метою встановлення осіб, причетних до такої незаконної діяльності.

В оперативному управлінні наголошують, що триває проведення операції «Акциз – 2018», метою якої є припинення незаконного виробництва та розповсюдження підакцизної продукції.

А тому ГУ ДФС у Волинській області звертається до усіх небайдужих громадян з проханням негайно повідомляти про виявлені факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів на номерами: (0332) 777-102, (0332)777-197, (0332)-777-139, 066-211-02-02.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Польщі статуя Ісуса Христа почала роздавати Wi-Fi
Наступна новина Instagram дозволить користувачам скачати дані свого аккаунту
Останні новини
Схожі новини