На Волині з 15 березня розпочався місячник безпечного використання природного газу в побуті

На Волині з 15 березня розпочався місячник безпечного використання природного газу в побуті

ПАТ "Волиньгаз" із 15 березня по 15 квітня  проводить місячник безпечного використання природного газу в побуті.

Фахівці газової компанії планують  побувати в навчальних закладах, на підприємствах та організаціях і  проінформувати споживачів газу про основні правила використання блакитного палива та небезпеку отруєння чадним газом.

Навесні, коли погода мінлива, перепади атмосферного тиску, перед завершенням опалювального сезону газовики планують провести комплекс інформаційних заходів для клієнтів компанії. Основна тема - безпечне та ощадливе використання газу, небезпека отруєння чадним газом. 

Упродовж місяця спеціалісти газорозподільної компанії  проведуть лекції та тематичні уроки  для учнів загальноосвітніх навчальних закладів у містах і районах Волині. Розкажуть про базові знання з правил газової безпеки, які у майбутньому можуть врятувати їхні життя та життя близьких. Для кращого засвоєння інформації, газовики вручать школярам тематичні ілюстровані листівки. 

"Такі заходи проводимо щороку, бо розуміємо, що обізнана, поінформована людина збереже своє життя та рідних і близьких. Головна мета цих інформаційно-роз’яснювальних заходів - ознайомити споживачів природного газу з вимогами правил безпечного користування побутовими газовими приладами.

Основною  причиною нещасних випадків є самовільна заміна газових приладів та недотримання вимог безпеки під час їх експлуатації, втручання в систему димових та вентиляційних каналів" - розповідає директор технічний ПАТ "Волиньгаз" Павло Козюк. 

Фахівці ПАТ "Волиньгаз" працюватимуть із клієнтами також під час планово-технічного обслуговування газового обладнання в будинках. Окрім інформаційної роботи планують провести огляд  газових приладів та виявляти випадки експлуатації аварійного газового обладнання. 

Подібні заходи проводяться щорічно. Спеціалісти "Волиньгазу" звертають увагу споживачів природного газу на необхідність допуску працівників компанії для обслуговування внутрішньо-будинкових систем газопостачання, перевірки димових та вентиляційних каналів та заборону самовільного встановлення, переміщення, заміни газових приладів, тощо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 15 березня: долар та євро синхронно подорожчали
Наступна новина Фантомні забудови: як у Луцьку махлюють з міською землею та будують на цьому бізнес. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини