На Волині з митного складу вкрали авто

На Волині з митного складу вкрали авто
фото ілюстративне, джерело: 3-photos7.motorcar.com

Із митного складу в селищі Ратне грабіжники викрали автомобіль АUDІ А6. Авто – 2005 року випуску, оцінене експертами у майже 120 тисяч гривень.

НП трапилася надвечір 9 жовтня, – повідомляють у ГУ ДФС Волині.

Нині справу розслідують уповноважені Нацполіції, яких одразу на місце події викликала відомча охорона.

В.о. начальника Волинської митниці ДФС Євгеній Шелігацький повідомив деталі інциденту. Зокрема, цей транспортний засіб був у квітні 2017 року ввезений на митну територію України його власником з молдавським громадянством.

«У вересні 2018 року під час його виїду з митної території України зафіксовано одразу два правопорушення: перевищення нерезидентом строку тимчасового ввезення транспортного засобу більше ніж на 10 діб та передачу ним у володіння та користування сторонній особі автомобіля, стосовно якого надано пільги щодо сплати митних платежів», – йдеться в повідомленні фіскалів.

Аби припинити незаконне використання на митній території України цього автомобіля, посадові особи митниці склали протокол про порушення митних правил відповідно до статей 481 та 485 Митного Кодексу України.

Авто за рішенням суду вилучили та 9 жовтня передали на склад Волинської митниці ДФС у селищі Ратне.

Цього ж дня група зловмисників – до двох десятків чоловіків зламала браму стоянки для автомобілів складу і, маючи ключ запалювання, вивезли його у невідомому напрямку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Разом зі мною пасли корів два петлюрівці», - розмова із Сергієм Годлевським. ЛЮДИНА ЧАСУ
Наступна новина Відомий блогер показав, «чому не варто їхати до Луцька». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини