На Волині з ночі дороги від снігу чистили 37 одиниць техніки. ВІДЕО

На Волині з ночі дороги від снігу чистили 37 одиниць техніки. ВІДЕО

У ніч на 7 грудня на території Волині сніжило. Задля забезпечення безперебійного та безпечного проїзду автодорогами державного значення області вночі та на ранок було задіяно всього 37 одиниць снігоприбиральної та іншої спецтехніки підрядних підприємств. Проїзд забезпечено, перебоїв в русі транспорту не зафіксовано, дорожнє покриття мокре.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Волині. 

Синоптики попереджають про невеликий мокрий сніг з дощем упродовж сьогоднішнього дня та добові коливання температури повітря з плюсових до мінусових позначок термометра і навпаки.

Зважаючи на такі погодні умови на автомобільних дорогах можливе утворення ожеледиці, водіїв закликають бути уважними та обережними, дотримуватись Правил дорожнього руху.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення – міжнародних, національних, регіональних та територіальних, телефонувати до єдиного контакт-центру Укравтодору за номером +38 067 400 60 80.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зростає невдоволення серед військових білорусі через втягування у війну проти України, – Генштаб
Наступна новина Можливі екстрені: Волиньобленерго повідомило графіки стабілізаційних вимкнень на 7 грудня
Останні новини
Схожі новини