На Волині за держзраду судили чиновницю «адміністрації Сватівського району лнр»

На Волині за держзраду судили чиновницю «адміністрації Сватівського району лнр»

На Волині  суд визнав 49-річну жительку одного з сіл Сватівського району Луганської області винуватою у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

Про це інформує пресслужба обласної прокуратури. 

Прокурори в суді довели, що начальник відділу соціального захисту населення Нижньодуванської селищної ради Сватівського району Луганської області, підтримуючи проросійські ідеї, перейшла на бік ворога, зрадила Присязі посадової особи місцевого самоврядування та погодилася обійняти посаду «начальника управления труда и социальной защиты населения администрации Сватовского района лнр» у незаконному органі влади окупаційної адміністрації держави-агресора.

Їй призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням на три роки права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування, органах державного управління і контролю, підприємствах і організаціях державної та комунальної власності.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найкращі засоби гігієни для дитини: продукти, які роблять догляд легким і приємним
Наступна новина Війна забрала життя Героя з Волині Володимира Ксенофонтова
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні