На Волині за добу закрили майже 200 гральних закладів

На Волині за добу закрили майже 200 гральних закладів

20 грудня, співробітники ГУНП у Волинській області спільно із підпорядкованими підрозділами та за участю працівників обласного Управління стратегічних розслідувань на території області припинили діяльність 187 гральних закладів, зокрема, лотерей.

Зачинили заклади в Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Ківерцях, Іваничах, Маневичах та Горохові, проводять демонтаж обладнання та реклами, – йдеться на сайті поліції.

Окрім цього, 20 грудня, викрито та припинено діяльність двох нелегальних покерних клубів та мережу гральних закладів, де надавались послуги у сфері грального бізнесу, під виглядом інтерактивних клубів, завдяки доступу до електронних (віртуальних) казино.

На гравців, які перебували в гральних закладах, склали адміністративні протоколи. Вилучили обладнання на суму понад 3 млн грн.

У поліції просять волинян, які виявлять факти відновлення роботи гральних закладів, невідкладно повідомляти про це за номером «102».  

Нагадаємо, усі гральні заклади України припиняють роботу. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Гордий, що маю професійну команду», – директор Волинського центру зайнятості Роман Романюк
Наступна новина Перелік об'єктів на Волині, які хочуть приватизувати
Останні новини
Схожі новини