На Волині за січень зловили 60 браконьєрів. ВІДЕО

На Волині за січень зловили 60 браконьєрів. ВІДЕО

31 січня – останній день, коли дозволено індивідуальне полювання. Ще цього дня можна добути молодняк кабана. На решту тварин сезони завершилися. Проте, цей закон писаний не для всіх.

Вже цього року працівники Волинського управління лісового та мисливського господарства склали 60 протоколів на порушників правил полювання. У них тимчасово вилучили 11 одиниць зброї. Орудують браконьєри і в найближчому до обласного центру Звірівському лісництві, – йдеться у сюжеті 12 каналу

На Волині починають полювати з серпня і аж до кінця січня. Це – індивідуальні ліцензії. Групові надаються з 22 жовтня і до середини січня.

Лісівники хваляться, що популяції майже всіх тварин зросли. Більше стало лосів, козуль та оленів плямистих. Дещо знизилася кількість кабанів та оленів благородних, що не критично. Нині у волинських лісах мешкають 14 зубрів. Ця кількість не змінюється протягом останніх семи років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани скаржаться на роботу ліфтів
Наступна новина У Луцькраді вшанували попередніх мерів міста
Останні новини
Схожі новини