На Волині за службову недбалість судять інженера технічного нагляду

На Волині за службову недбалість судять інженера технічного нагляду

Прокурори Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення інженером з технічного нагляду службової недбалості.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині. 

За даними слідства, підприємець упродовж 2019-2021 років здійснював технічний нагляд за виконанням ще одним суб'єктом господарювання робіт із ремонту майданчика та під'їзду біля закладу освіти в селищі Цумань.

При цьому підрядник вносив у офіційні документи неправдиві відомості про вартість матеріалів та обсяг і вартість робіт, а також підписував ці акти.

Інженер з технічного нагляду не проконтролював відповідність обсягів та якості виконаних будівельних робіт проектно-кошторисній документації і також підписав підроблені підрядником документи.

Через це кошти у сумі  понад 150 тисяч гривень були надлишково перераховані із місцевого бюджету на рахунки підрядника, якого уже притягнули до кримінальної відповідальності за заволодіння ними.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі вночі горів деревообробний цех
Наступна новина Мріяв мандрувати, мати свій дім і сина: спогади про загиблого Героя з Волині
Останні новини
Схожі новини