На Волині загадково вчаділи жінка з півторарічним сином: подробиці трагедії. ВІДЕО

На Волині загадково вчаділи жінка з півторарічним сином: подробиці трагедії. ВІДЕО

У Нововолинську жінка з сином отруїлися чадним газом загинули 36-річна жінка та її півторарічний син.

Їхні рідні обурюються, бо саме в цій квартирі чадним газом труяться уже не вперше, йдеться в сюжеті ТСН.

Нагадаємо, трагедія сталася ввечері 30 січня.

Людмила Римарук не може отямитися – саме вона знайшла мертвими свою невістку і маленького онука.

«Відкриваю двері, якось так жарко-жарко в хаті, запах якийсь», - каже свекруха загиблої Людмила Римарук.

Жінка вже бездиханна лежала у ванній кімнаті, а її півторарічний син – на підлозі серед іграшок. Його бабуся переконана, що трагедії можна було б запобігти, адже шість років тому вона із сином самі отруїлися чадним газом і викликали у квартиру газовиків.

«Тоді всі служби були, всі перевіряли, ніби обратка від витяжки чи що. Так ми витяжку з колонкою не включали, але перевіряли все. Вона ж витяжку не включала, вона у ванній була», - каже Людмила Римарук.

Трагедія трапилася у 5-поверхівці у квартирі на третьому поверсі. У помешканні з газових приладів – плита та колонка. Сусіди обурюються, що лише на їхній пам’яті у цю квартиру тричі викликали газову службу. «Ніхто нічого не робить. Та сама квартира, куда їм звертатися? Це страхіття», - кажуть люди. Проте газовики все заперечують. «Скільки я працюю тут, з тринадцятого року, мені випадки такі не відомі», - запевняє керівник Нововолинської дільниці ПАТ «Волиньгаз» Олег Галій.

Попередня причина смерті людей – отруєння чадним газом. «Швидше всього, ми схиляємося, що це питання в димвентканалах. Можливо, десь впала цеглина, може, завалився оголовок. Різні можуть бути причини», - каже Галій.

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею про вбивство двох і більше осіб. «На даний час проводяться необхідні слідчо-оперативні заходи», - запевнив начальник слідства Нововолинського відділення поліції Вадим Сватко.

Рідні та сусіди й досі не можуть повірити в те, що трапилось. Кажуть, 36-річна Ліля дуже любила сина і викладала англійську у садочку: «Життєрадісна, весела, ніколи не падала духом, така весела людина». На похорон сина та дружини вже приїхав чоловік, який був на заробітках в Польщі.

Читати також: На Волині жінка та двоє дітей отруїлись чадним газом


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Плюсова температура і дощ: якою буде погода в Луцьку 2 лютого
Наступна новина Сервісні центри Волині працюватимуть і в понеділок
Останні новини
Схожі новини